Alle collectiesExtra's
Snel op weg met instellingen

Pas snel instellingen aan, zodat TimeChimp vertrouwelijk aanvoelt.

Jorrit Meijer avatar
Geschreven door Jorrit Meijer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees hier hoe je snel instellingen kunt aanpassen van verschillende modules.

Inhoudsopgave

Waar vind ik instellingen?

Je kunt bij de instellingen pagina komen door op het tandwiel icoon rechts bovenin te drukken, en daarna op 'instellingen' te klikken.

Let op! Je ziet alleen instellingen als je admin rechten hebt binnen je organisatie.

Wat voor instellingen kan ik aanpassen?

Hieronder vind je een lijstje met alle instellingen die je aan kunt passen.

Let op! De instellingen die je ziet, zijn afhankelijk van het soort pakket wat je gebruikt en welke modules en koppelingen zijn geactiveerd.

Organisatie

Pas hier informatie van je account aan, zoals naam, je adresgegevens en het logo.

Zorg dat deze informatie correct is aangezien deze informatie gebruikt wordt op de facturen die je vanuit TimeChimp verstuurd.

Algemeen

Hier kan je een whitelabelen van je email domein instellen, aangeven of je trackers wilt blokkeren, en of TimeChimp Support toegang heeft tot je account.
ā€‹
Ook kan je de 'registratie periode afsluiten', met deze optie kan instellingen dat medewerkers maximaal tot een x aantal weken terug kunnen registeren.

Regionaal

Pas hier de regionale instellingen aan zoals valuta, de tijdzone en de datum notatie.

Uren

Pas het urenregistratie formulier aan en welke velden zichtbaar zijn en welke velden verplicht zijn bij het registreren van uren.

Verder zijn er instellingen hoe voor hoe je werknemers mogen registreren en hoe de timer afrond.

Uitgaven

Pas het registratie formulier aan en welke velden zichtbaar zijn en welke velden verplicht zijn bij het registreren van uitgaven.

Ritten

Pas het rittenregistratie formulier aan en stel een standaard KM tarief in.

Relaties

Stel hier in of en zo ja welke klant standaard klant ingevuld is in het registratie formulier.

Projecten

Stel hier in welke facturatiemethode automatisch wordt geselecteerd bij nieuwe projecten en op welke manier het gefactureerd bedrag in projectdashboard wordt berekend

Facturen

Maak factuur layouts aan, stel in hoe facturen genummerd worden en stel bewerk de e-mails die gebruikt worden bij het versturen van facturen.

Self-billing

Stel in welk email adres standaard als BCC wordt toegevoegd bij het versturen van een self-billing factuur

Offertes

Maak offerte layouts aan, stel in hoe offertes genummerd worden en hoe de email teksten die gebruikt worden bij het versturen van offertes.

Goedkeuren

Stel een goedkeurflow in en kies wie er kan goedkeuren.

Klantenportaal

Bewerk de email die gestuurd wordt bij het versturen van een uitnodiging voor het klantenportaal.

Thema

Kies zelf de kleuren van je TimeChimp omgeving zodat TimeChimp het uiterlijk heeft van jouw organisatie.