Hoe pas je een e-mailadres aan?

Snel en eenvoudig je e-mail wijzigen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees hier hoe je je email adres aan kunt passen.

Inhoudsopgave

Let op! Je kan het e-mailadres van je medewerkers niet zelf wijzigen. Dit kunnen ze alleen zelf.

Je e-mailadres wijzigen

Je kunt heel simpel je e-mailadres wijzigen in het profiel stukje van TimeChimp. Dit doe je door op je avatar rechts bovenin te klikken, en instellingen te selecteren. Dan klik je links op wijzig e-mailadres. Hier kan je vervolgens een nieuw email adres invoeren en je huidige wachtwoord. Nadat je op wijzig e-mailadres hebt geklikt, zal je e-mail aangepast worden naar diegene die je hebt ingevoerd.