Factureren in een extern systeem

Factureer vanuit TimeChimp in je favoriete boekhoud- of facturatiesysteem

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel wordt beschreven hoe je kunt factureren in een extern software pakket via TimeChimp.

Inhoudsopgave

Activeer de juiste koppeling

TimeChimp bestaat uit modules die geactiveerd en gedeactiveerd kunnen worden. Daarnaast zijn er verschillende integraties gebouwd met verschillende externe softwarepakketten. De mogelijke koppeling vind je in TimeChimp in ons App Center. Deze is te vinden onder Instellingen (tandwielicoontje) in het hoofdmenu en vervolgens de tab 'App Center', klik vervolgens op integraties en voilà!

Klik op een module/app om deze te activeren of deactiveren. Welke dat zijn en hoe je dit precies doet, lees je per koppeling via deze link.

Factureren maar!

Nu je de koppeling hebt gelegd kun je aan de slag. Je kunt eenvoudig een factuur aanmaken van alle uren, uitgaven en ritten in jouw externe systeem. Ga hiervoor naar Overzichten -> Uren > selecteer de uren (of uitgaven/ritten) en kies voor Acties -> Factureren in Jouw gekoppelde pakket.