Hoe voeg ik contactpersonen toe?

Voeg contactpersonen toe aan jouw relaties voor bijvoorbeeld facturatie of extern goedkeuren!

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel begeleidt je door het proces van het toevoegen van nieuwe contactpersonen in TimeChimp.

Welkom bij onze gids over het toevoegen en bewerken van contactpersonen in TimeChimp! In dit artikel leiden we je door het proces van het toevoegen van nieuwe contacten in TimeChimp. Door deze eenvoudige stappen te volgen, word je in een mum van tijd een expert.

Inhoudsopgave

Waar vind ik contactpersonen?

Je kunt contacten toevoegen aan je relaties die je al hebt toegevoegd in TimeChimp. Je kunt deze contacten gebruiken voor bijvoorbeeld facturatie of externe goedkeuring. Volg de volgende stappen om contacten te vinden in TimeChimp:

1. Klik op Relaties bovenaan je scherm

2. Klik op de tab Contacten naast Klanten

Toevoegen en bewerken

Nu we hebben vastgesteld waar de contacten te vinden zijn, volgen we de volgende stappen om je contactpersonen toe te voegen en te bewerken!

1. Klik op + Nieuw contact rechtsboven in uw scherm

2. Vul de gegevens naar wens in. Je hebt de mogelijkheid om de contactpersoon in te stellen als standaard contactpersoon voor mogelijke facturen (dit kan u wat tijd besparen!)

3. Na het invullen van de Algemene informatie, klik je op Klanten om de relatie waarmee ze verbonden zijn toe te voegen!

Nu ben je klaar! Je kunt altijd teruggaan en het contact bewerken door op de drie puntjes aan de rechterkant te klikken.