Een voertuig toevoegen

Voer voertuigen toe in TimeChimp in waarmee je ritten registreert

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je voertuigen toevoegt aan jouw TimeChimp omgeving (mogelijk vanaf het Business Pakket) om jouw ritten op te registreren.

Inhoudsopgave

Toevoegen van het voertuig

Om te zorgen dat jouw rit registraties nog overzichtelijker & gespecificeerde worden, is het mogelijk om jouw ritten te koppelen aan een voertuig! Voertuigen maak je, net zoals activiteiten & producten, aan in beheer.

Klik dus op het tandwiel icoon rechtsboven > Beheer > Voertuigen. Vervolgens bevind je je op het onderstaande scherm! Klik op + Nieuw Voertuig rechts bovenin.

Vervolgens kun je het merk, het type auto, het kenteken en mogelijke medewerkers invullen. Alleen deze medewerkers krijgen de optie om bij het registreren van ritten, een voertuig te kiezen.

Hoppa! Je bent klaar om te registreren. Ga naar registreren > ritten en selecteer jouw voertuig !