Alle collectiesIntegratiesCustom, API en overige koppelingen
Trips in the Cloud - GPS ritten- en kilometerregistratie
Trips in the Cloud - GPS ritten- en kilometerregistratie

Koppel Trips in the Cloud voor automatische ritten- en kilometerregistratie via GPS aan TimeChimp

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Deze week bijgewerkt

Hoe je Trips in de Cloud makkelijk aan Timechimp koppelt voor ritten- en KM registratie via GPS

Let op: de koppeling met Trips in the Cloud is beschikbaar in het Professional pakket

Inhoudsopgave

Over Trips in the Cloud

Eenvoudige rittenregistratie zonder overbodige functies en makkelijk te implementeren. Met een GPS tracker in de auto kan je automatisch je ritten en kilometers registreren. Uiteraard volledig fiscus proof.

Wat kun je importeren uit Trips in the Cloud

De gemaakte ritten worden automatisch geregistreerd op basis van GPS en doorgezet naar Timechimp. Hierdoor heb je alle registraties centraal op 1 plek.

Hoe zet ik de koppeling op?

Simpel, je hoeft alleen je API key vanuit TimeChimp door te geven aan Trips in the Cloud en vervolgens zetten zij de koppeling voor je op.

De API key vind je als Beheerder via Instellingen (tandwielicoontje) > API V2 > '+ key'.

Je kunt vervolgens contact opnemen met Trips in the Cloud via https://tripsinthecloud.com/timechimp/. Nadat je de API Key hebt doorgegeven zetten zij de koppeling op.

Het gebruiken van de koppeling

Nadat je bevestiging hebt gekregen van Trip in the Clouds dat de koppeling is opgezet zullen de ritten die je maakt met de auto waar de GPS in zit automatisch worden geregistreerd.

Let op: De kilometers worden geregistreerd op de gebruiker die de API token heeft aangemaakt.

Op dit moment heeft de koppeling niet de mogelijkheid om via één GPS-tracker (automatisch) ritten te registreren op verschillende gebruikers.