FAQ
TimeChimp gebruiken met meerdere organisaties

Met TimeChimp kun je gemakkelijk tussen meerdere organisaties schakelen en nieuwe organisaties toevoegen om zo nog meer overzicht te hebben!

Jorrit Meijer avatar
Geschreven door Jorrit Meijer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je meerdere organisaties, entiteiten of administraties om bij te houden in TimeChimp? Geen probleem! TimeChimp maakt het eenvoudig om tussen deze organisaties te schakelen met deze eenvoudige stappen.

1. Klik je initialen in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer de optie "Organisatie wisselen" in het dropdown-menu, of klik op de vier blokjes linksboven in je scherm.

2. Selecteer de gewenste organisatie uit het dropdown-menu aan de linkerkant van het scherm.

3. En voila! Je bent nu overgeschakeld naar de andere organisatie.

4. Klik op de knop "Organisatie toevoegen" om voor een nieuwe organisatie een proefabonnement aan te maken en aan je account toe te voegen.

Let op: Heb of gebruik je meerdere organisaties? Dan betaal je per omgeving afhankelijk van de licentie en aantal gebruikers.