Wisselen tussen TimeChimp omgevingen

Wanneer je in meerdere omgevingen werkt, is het handig om snel te kunnen wisselen van omgeving.

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je van omgeving kunt wisselen als je bent toegevoegd aan verschillende portalen. Bijvoorbeeld als je onder een holding valt!

Inhoudsopgave

Het proces van aanmaken tot wisselen van omgeving

Het wisselen van TimeChimp, is net zoals het registreren van jouw uren, geen rocket science! Wanneer je meerdere organisaties (lees: entiteiten, bedrijven of administraties) hebt, kan je met één e-mailadres (en 1x keer inloggen) makkelijk switchen tussen deze bedrijven.

Volg de volgende stappen om een nieuwe organisatie aan te maken & om te wisselen:

• Log in in TimeChimp

• Klik op de 4 blokjes links boven in jouw scherm.

• Vervolgens klik je op nieuwe organisatie aanmaken. Nadat je deze stappen hebt doorlopen kun je via dezelfde route wisselen van organisatie!

• Klik wederom op de 4 vierkantjes linksboven en kies de organisatie waarin je wilt werken.

• Wanneer je medewerkers toevoegt die ook bij de andere organisatie zijn toegevoegd kunnen ook zij nu wijzigen van organisatie