Synchroniseer jouw Google agenda

In dit artikel leggen we uit je hoe je TimeChimp koppelt aan je google agenda

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inhoudsopgave

Koppel je agenda aan TimeChimp

Klik op je initialen rechtsbovenin > mijn instellingen. Kies vervolgens voor Agenda verbindingen. Kies hier voor Aanmelden met Google. Je wordt verwezen naar een inlogpagina van Google. Log in en voilà! Je agenda in nu gekoppeld aan TimeChimp.

Registreren middels koppeling

Let op! Zorg ervoor dat je browser pop-ups toestaat.

Je kunt nu registreren middels de koppeling. Ga hiervoor naar het registreren scherm. Selecteer de dag weergave. Klik op suggesties. Hiermee open je een sidebar waar je agenda items in zullen verschijnen. Je kunt deze omzetten in een registratie door op 1 van de items te klikken.