Offerte omzetten in een Project

Voorkom dubbel werk en zet jouw offerte direct om in een project!

Nick Dekker avatar
Geschreven door Nick Dekker
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je eenvoudig een offerte kunt omzetten in een project om dubbel werk te voorkomen.

Inhoudsopgave

Het stappenplan deel 1

Je hebt eerder een offerte aangemaakt en deze is goedgekeurd door jouw klant! In dat geval, volg je hiervoor de stappen hieronder. Heb je net je offerte klaar & opgeslagen en wil je graag direct een project ervan maken? Ga dan naar Het stappenplan deel 2!

• Ga naar Financieel, rechtsboven in je scherm >

• Klik vervolgens op Offertes linksboven in je scherm

• Klik op de offerte die je wilt omzetten in een project of klik op de drie puntjes rechts van de offerte > Bewerken

Het stappenplan deel 2

Je hebt alle stappen doorlopen van het aanmaken van een offerte en bent klaar hem te versturen of je hebt de eerdere stappen doorlopen. Uiteraard wil je deze in een handomdraai omtoveren tot project. Simpel! Volg de stappen hieronder:

• Klik op Acties rechtsboven in jouw scherm >

• Selecteer: project aanmaken

• Stel jouw project verder in zoals je gewend bent

Done! Easy Does it!

Nu is het een kwestie van de juiste instellingen toepassen. Let op, bij het aanmaken van een offerte geef je al aan wat de facturatie methode is en soms wellicht al een X aantal uren per medewerker. In dit geval vind je dit terug als budgetten.