Alle collectiesIntegratiesCRM
Hoe koppel je Perfectview aan TimeChimp

Importeer eenvoudig klanten vanuit PerfectView

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe je makkelijk Perfectview met Timechimp koppelt en je leven een stuk makkelijker maakt door niet elke keer dubbel je gegevens in te voeren

Inhoudsopgave

Over perfectview

PerfectView is een cloud-gebaseerde CRM-software voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het helpt bij het beheren van klantenbestanden en optimaliseren van verkoopprocessen, en biedt functionaliteiten zoals contact- en leadbeheer, offertebeheer, planning en rapportage.

Koppeling activeren

Om een koppeling te maken met PerfectView ga je naar Instellingen (tandwielicoontje) in het hoofdmenu -> App Center en klik je op de PerfectView app. Klik op activeren en daarna op instellingen.

Je kunt deze gratis activeren.

Om PerfectView te activeren heb je de API-key, Database id en user id van PerfectView nodig. Deze informatie kun je in PerfectView vinden onder Instellingen -> Koppelingen -> API.

Klanten importeren

Wanneer je een koppeling hebt met PerfectView kun je in TimeChimp onder Instellingen -> Importeren alle klanten uit PerfectView importeren. Deze kun je daarna terugvinden onder Beheer -> Klanten.

De koppeling wordt gemaakt op het klantnummer veld in TimeChimp, deze moet overeenkomen met het klantnummer in PerfectView.

Er is ook een mogelijkheid om onder Instellingen -> PerfectView elke nacht een automatische import te laten draaien voor het importeren van je klanten.