De integratie tussen Woub en TimeChimp

Lees hier meer over de integratie tussen Woub en TimeChimp en hoe je deze moet opzetten!

TimeChimp avatar
Geschreven door TimeChimp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is Woub?

Met Woub krijg je meer rust in je werk. Via deze projectcommunicatie tool zorg je voor minder verloren uren, faalkosten en gedoe.

Waar je ook werkt, je hebt altijd alles bij de hand in één app. Je voegt eenvoudig taken, chats, planningen, documenten, checklists, foto’s, formulieren & meer toe aan de verschillende projecten die je doet.

Wat is er mogelijk met de koppeling?

Met de integratie tussen Woub en TimeChimp kan je nog makkelijker je projecten bijhouden. Door middel deze koppeling kan je ervoor zorgen dat:

• nieuwe Woub-projecten automatisch worden aangemaakt in TimeChimp aangemaakt.

• Alle kosten in TimeChimp realtime toegevoegd worden in Woub

• en voldoe eenvoudig aan de Wet kwaliteitsborging (Wkb) met één klik!

Hoe zet ik de koppeling op?

De koppeling ontzettend makkelijk op te zetten en het enige dat je hiervoor nodig hebt is de API sleutel uit TimeChimp. Deze vind je in de instellingen (tandwiel icoontje) > API v2. Maak hier een nieuwe sleutel aan en zorg dat je de einddatum van deze sleutel ver in de toekomst zet zodat de koppeling actief blijft.

Nadat je de sleutel hebt aangemaakt, klik op het oogje zodat je de hele tekst ziet en dus niet de '****'. Kopieer de gehele sleutel en doorloop vervolgens de 5 korte stappen in die je in dit artikel van Woub kan vinden.

En dat is het! De koppeling is opgezet en klaar om te gebruiken.

Let op: deze koppeling is opgezet en wordt beheerd door Woub, loop je tegen problemen aan of heb je vragen over de koppeling, stuur dan aan berichtje naar Woub.