Uren tonen in Outlook, Google of Apple kalender

Laat je geplande en geregistreerde uren automatisch zien in je kalender app

Jorrit Meijer avatar
Geschreven door Jorrit Meijer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is heel makkelijk om alle uren die je gepland en/of geregistreerd hebt automatisch in o.a. je Outlook of Google kalender te tonen. Je hoeft hierbij alleen je persoonlijke iCalendar url van TimeChimp te kopiëren en deze toe te voegen aan je eigen kalender.

Kijk voordat je begint of jouw agenda hiervoor geschikt is. Hieronder staat een rijtje met de meest gebruikte agenda's die ondersteund worden:

Om je TimeChimp kalender (iCalendar) url te vinden ga je rechtsboven in je gebruikersmenu naar Mijn profiel -> Mijn instellingen -> iCalendar.

Vervolgens kopieer je de volledige url en voeg je deze toe in je favoriete kalender. Je kunt kiezen om de geplande uren of de geregistreerde uren in je agenda te tonen, of beide.

Google Calendar

Bij Google doe je dit bij: Andere agenda's -> Toevoegen via URL.

Microsoft Outlook

Bij Outlook doe je dit (via de browser) bij: Agenda toevoegen -> Via internet

Apple Calendar

Bij Apple calendar doe je dit bij: File (Bestand) > New calendar subscription.

Let op: De koppeling is niet real-time. Er zit een vertraging op van gemiddeld twee uur.