TimeChimp onder je eigen domein

Maak TimeChimp een essentieel component in je bedrijf

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel behandelen we hoe je van app.timechimp.com naar een eigen domein gaat, in een paar stappen.

Inhoudsopgave

Let op: Deze functionaliteit is beschikbaar vanaf een professional abonnement. Daarnaast moet er een actief abonnement zijn voordat er een eigen domein ingesteld kan worden.

Het instellen van je DNS gegevens

Om TimeChimp te laten draaien onder je eigen domeinnaam, zul je eerst wat gegevens moeten aanpassen in het beheerders portaal van je domein. Voeg in je eigen DNS beheer een A record toe die verwijst naar “149.248.200.216". Hieronder in de afbeelding zie je een voorbeeld.

Geef het door aan ons!

Als je deze wijzigingen hebt toegepast, stuur ons een berichtje via support@timechimp.com of de chat in TimeChimp met de domeinnaam die is gekozen. Wij zullen het instellen van jullie eigen domein voltooien en laten weten wanneer dit gedaan is. Mocht je ook gebruik willen maken van inloggen via Office365 of Google SSO, laat dit dan ook weten, hier moeten wij extra instellingen voor toepassen.

Beveiliging

Voorheen diende je zelf een SSL-certificaat aan te leveren. Om mogelijk onveilige verzending van dit certificaat te voorkomen, zijn we overgestapt op Let's Encrypt-certificaten. Mocht dit niet gewenst zijn, dan kun je helaas geen eigen domein gebruiken voor TimeChimp.

Dat was het! Je medewerkers kunnen via het ingestelde domein naar TimeChimp gaan om hun uren te registeren!