FAQ
Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in

Leer snel hoe je je wachtwoord kan resetten of opnieuw kan aanvragen

Jorrit Meijer avatar
Geschreven door Jorrit Meijer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je je wachtwoord resetten? Dat kan natuurlijk en kan op twee manieren - via je profiel of door een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Stel een nieuw wachtwoord in via je profiel

Om je wachtwoord te resetten via je profiel, moet je eerst inloggen op je TimeChimp-account. Als je dat eenmaal hebt gedaan, klik je op je initialen rechtsboven en ga je naar "Mijn instellingen". Daar zie je de optie "Wijzig wachtwoord" in het menu aan de linkerkant. Klik erop en volg de instructies op het scherm. Makkelijk toch?

Vraag een nieuw wachtwoord aan

Ben je je wachtwoord vergeten? Kan gebeuren, gelukkig kan je gemakkelijk een nieuw wachtwoord instellen. Klik op de In de inlogpagina van TimeChimp op "Wachtwoord vergeten" en vul je e-mail adres in, je ontvangt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Heb je de e-mail niet ontvangen, kijk dan ook in je spam-folder. Heb je daar de e-mail ook niet? Neem dan contact op met onze support afdeling en wel helpen je graag verder!

Lukt het met de stappen hierboven niet om een nieuw wachtwoord voor je in te stellen, dan kan ons support team je helpen hierbij. We behandelen dit nooit via de telefoon en zullen je altijd vragen om een mail te sturen naar support@timechimp.com met het emailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden.