FAQ
De abonnementen van TimeChimp
De verschillende pakketten van TimeChimp

Op zoek naar een snel overzicht van de verschillen tussen alle TimeChimp pakketten, dat vind je hier!

Tom Godthelp avatar
Geschreven door Tom Godthelp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je meer over de verschillende pakketten en welke het beste bij jou en jouw organisatie past.

Inhoudsopgave

Proefabonnement

"Welke licentie moet ik kiezen als nieuwe TimeChimp-gebruiker?"

Dit is een vraag die we vaak ontvangen van onze nieuwe gebruikers. Het antwoord hangt af van jouw administratieve behoeften. We raden je aan om een proefabonnement te starten. Gedurende 14 dagen kun je vrijblijvend alle functionaliteiten uitproberen die TimeChimp te bieden heeft. In het app-center kun je deze functionaliteiten zelf inschakelen of uitschakelen.

Op onze prijzen pagina vind je meer informatie over welke functionaliteiten onder welk abonnement vallen

Het basis abonnement biedt de mogelijkheid om uren te registreren (op verschillende klanten), evenals ziekte en verlof. Dit abonnement wordt vaak gebruikt door organisaties die op zoek zijn naar een eenvoudig systeem voor urenregistratie maar niet met projecten werken. In het pakket zitten:

• Urenregistratie op klantniveau

• Overzichten

• Ziekte, verlof en overuren bijhouden

• Rapportages

• Integraties met andere software pakketten, denk hierbij aan boekhouding & payroll.

Het Business abonnement biedt de mogelijkheid om naast uren ook ritten en uitgaven te registreren. Bovendien kun je offertes en facturen opstellen en is er een projectmodule. Met de projectmodule beheer je jouw projecten bijvoorbeeld met budgetten en facturatie instellingen. Specificeer per project welke werkzaamheden verricht kunnen worden en de medewerkers die uren kunnen registreren. Daarnaast kunnen medewerkers hun uren ter goedkeuring voorleggen aan een projectmanager of beheerder. Ideaal dus als je op projectbasis werkt!

• Uitgaven en rittenregistratie

• Projectmanagement

• Factureren & Offreren

• Interne goedkeurflow

• Eigen uiterlijk in de tool

• API toegang

Het Professional abonnement biedt de mogelijkheid om naast registreren en projecten beheren, meer inzage te verkrijgen. Zo heb je de mogelijkheid om een project planning te maken en een audit log te bekijken. Daarnaast beschikt deze licentie over een klantenportaal zodat een externe partij/ klant de uren kan goedkeuren. Dit is geschikt voor bedrijven die klanten inzicht willen geven in informatie, budget en looptijd van een project en eventueel uren willen laten goedkeuren door hun klant.

Alles van Business, plus:

• Projectplanning

• Power BI

• Zelf rollen creëren

• Externe Goedkeurflow via Klantenportaal

• Self-billing

• Audit log

• Eigen domeinnaam

Wat daarnaast ook belangrijk is en geldt voor alle abonnementen, is het kiezen van het aantal licenties. Bij het afnemen van je abonnement kies je het aantal "plekjes" dat je nodig hebt, dit noemen wij seats. Het aantal dat je selecteert noemen wij een staffel.

Heb je 10 medewerkers, dan kies je natuurlijk voor de staffel van 10 gebruikers. Binnen dit aantal licenties kan je gemakkelijk gebruikers deactiveren en toevoegen zonder dat je een extra betaalt.