Hoe verander ik mijn abonnement?

Zorg ervoor dat je abonnement altijd matcht met wat je wilt en nodig hebt.

Stijn van der Gragt avatar
Geschreven door Stijn van der Gragt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel kijken we naar de verschillende abonnementsinstellingen, en hoe jij die kan doorvoeren.

Inhoudsopgave

Hoe wissel ik van abonnement type?

Allereerst zullen we naar de instellingen van jouw abonnement moeten navigeren. Dit doe je door op het tandwiel icoon rechts bovenin te klikken, en daarna op abonnement. Hier kun je abonnementstype aanpassen.

Dit doe je door door op “bewerk” te klikken naast het pakkettype wat je nu hebt

Hoe wissel ik van betalingstermijn?

Je zult weer naar de instellingen van jouw abonnement moeten navigeren. Hier kan je vervolgens kiezen op je maandelijks of jaarlijks wilt betalen. Let op! Met een jaarlijks abonnement krijg je korting.

Hoe wijzig ik het aantal seats in mijn organisatie?

Door op “licenties toevoegen” te klikken kan je eenvoudig seats toevoegen, als je ruimte hebt om het aantal seats te verminderen klik je op 'licenties verminderen'.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

In de abonnementsinstellingen zie je linksboven 'abonnement opzeggen' staan, klik hierop als je je abonnement wilt opzeggen. Wij vragen wel altijd waarom, zodat wij ons product en service kunnen verbeteren.

Daarnaast behoudt je toegang tot TimeChimp en alle betaalde functies voor de periode waarvoor je betaald hebt.

Mocht je nog vragen hebben of iets niet helemaal begrijpen, dan staan onze supportmedewerkers voor je klaar. Je kan altijd een chat starten met ons supportteam, zij helpen je graag verder.