Hoe werkt de feature preview?

Het (de-)activeren van nieuwe modules, hoe werkt dat precies?

Jasmine Hakkert avatar
Geschreven door Jasmine Hakkert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen wij je uit hoe de preview module werkt en hoe je nieuwe features activeert.

Inhoudsopgave

Wat is de feature preview?

Wij zijn TimeChimp aan het verbeteren en vernieuwen. Te beginnen met een nieuw uiterlijk. Dit nieuwe uiterlijk maakt het mogelijk om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan TimeChimp.

Met de feature preview bepaal jij van welke modules jij de nieuwe weergave ziet en waarvan de oude. Jij hebt controle over jouw gebruik tot wij besluiten over te stappen na de nieuwste versie.

Hoe werkt het?

1. Klik rechts boven op jouw initialen.

2. Klik op feature preview. Er opent zich een pop up scherm.

3. Links zie je de modules die beschikbaar zijn in de nieuwe lay-out.

4. Is de module geactiveerd?

1. Ja, dan zie je er een groen oogje.

2. Nee, dan zie je een paars oogje met een streepje er door.

5. Activeer een module door het het schuifje per module op 'ja' te zetten.

6. Bevalt je keuze niet? Dan kan je terug door het schuifje weer op 'nee' te zetten.