Duur: 1 min

Wat: de inleiding van de gebruikershandleiding

Voor wie: gebruikers

Welkom bij TimeChimp!

Om te zorgen dat jij makkelijk en snel van start kan, hebben we een korte handleiding voor je gemaakt. We snappen dat het wennen kan zijn om met een nieuwe tool aan de slag te gaan. Hoe werkt het, en waar kan je de nodige informatie en inzichten vinden? Deze workflow is gemaakt om jou daar mee te helpen!

Hoe gebruik je deze handleiding?

Zoals je hieronder ziet hebben we een overzicht voor je gemaakt van welke stappen je kunt volgen om efficiƫnt te starten met TimeChimp. Elke stap heeft een bijbehorende artikel met informatie. Klik op de titel, en je wordt doorverwezen naar de juiste pagina.

Inhoudsopgaven

1. Starten met TimeChimp voor gebruikers

2. Aan de slag: Account aanmaken en Inloggen

3. Mijn profiel: Stel jouw TimeChimp voorkeuren in

4. Registeren
    - Tijd Registeren
    - Uitgaven Registreren
    - Ritten Registreren

5. Overzichten: Inzage in je eigen registraties