Duur: 3 min

Wat: een stappenplan over hoe je met TimeChimp aan de slag gaat

Voor wie: beheerders

Introductie

Welkom bij TimeChimp🎊! Jij, als admin-gebruiker, kunt alles in TimeChimp beheren. Maar voordat je kan starten met tijd (en nog veel meer) registreren, is het belangrijk om TimeChimp goed in te richten.

Als beheerder kun jij elk aspect van het TimeChimp-account beheren. Jij hebt de touwtjes in handen, en dat kan ook een beetje spannend zijn.

Er is geen vaste volgorde die je moet volgen. Dit stappenplan is gemaakt ter inspiratie, om iets meer grip te geven. Maar geen zorgen, je zal ons niet kwetsen als je het nèt wat anders doet ;)

Wie zou dit moeten lezen?

Dit stappenplan is interessant voor medewerkers die een rol gaan spelen bij de implementatie van TimeChimp. Denk aan de admin-gebruikers, projectmanagers, teammanagers, maar ook aan belangrijke stakeholders.

Wat kun je leren van dit stappenplan?

Iedere organisatie is anders en zal op zijn eigen manier gebruik maken van TimeChimp. Echter is het wel fijn om te weten wat je gedaan moet hebben voordat je live gaat: een goed begin is het halve werk, toch? Dit stappenplan toont de basis elementen om over na te denken, een optionele tijdlijn en een paar handige tips.

Hoe gebruik je dit stappenplan?

Zoals je hieronder, en in de tijdlijn, kunt zien, hebben we een pad uitgestippeld welke je kunt volgen. Elke stap heeft een bijbehorend artikel met informatie.

Klik in de inhoudsopgaven op het artikel die je wilt lezen, en je wordt gelijk doorgestuurd naar de juiste pagina.

Inhoudsopgave

1. Aan de slag met TimeChimp

2. Klanten handmatig toevoegen/bewerken

3. Activiteiten aanmaken & bewerken

4. Stel je team samen

5. Project (en) aanmaken

6. Pas accountvoorkeuren aan

7. Tijd registreren

8. Beheren / goedkeuren

9. Factureren

Samenvatting:

• Voor wie: Admin gebruikers & Stakeholders

• Inhoud: basis stappen om live te gaan, optionele tijdlijn en handige tips

• Hoe: Klik op de titel van het artikel in de inhoudsopgave om naar de juiste pagina te gaan!