"Welke licentie neem ik af als nieuwe TimeChimp gebruiker?"

Dat is een vraag die wij vaak krijgen van onze nieuwe gebruikers. Het antwoord zit hem in jouw administratieve behoefte.

Wij raden je aan om een proefabonnement af te sluiten. In een periode van 14 dagen kun je geheel vrijblijvend alle functionaliteiten proberen die TimeChimp te bieden heeft. In het app center kun je deze functionaliteiten zelf aan- en uitzetten.

Het basic abonnement geeft de mogelijkheid om uren te registreren. Ook geschikt voor ziekte en verlof. Dit abonnement wordt veel gebruikt voor organisaties die een eenvoudig urenregistratiesysteem zoeken.

Het business abonnement geeft de mogelijkheid om naast uren ook ritten en uitgaven te registreren. Daarnaast kun je ook offertes en facturen opmaken en is er een projectmodule. In deze module kun je projecten en budgetten beheren waar meerdere teamleden uren op kunnen registreren. Verder kunnen medewerkers hun uren ter goedkeuring aanbieden aan een projectmanager of beheerder.

Het enterprise abonnement geeft de mogelijkheid om naast registreren en projecten beheren ook een planning bij te houden. Daarnaast heeft deze licentievorm een klantenportaal. Geschikt voor bedrijven die klanten inzicht willen verschaffen over informatie, budget en looptijd van een project en eventueel uren willen laten goedkeuren door hun klant.

Na 14 dagen heb je een idee gekregen van wat TimeChimp kan en kun je kiezen uit een Basic, Business of Enterprise licentie.

Let op: je kiest één van de licentievormen, voor alle medewerkers.

Succes met registreren en we zien je graag terug bij TimeChimp!

Klik hier voor onze licentievormen en bijbehorende prijzen