Wanneer je meerdere organisaties (lees: entiteiten, bedrijven of administraties) hebt, kan je met één e-mailadres (en 1x keer inloggen) makkelijk switchen tussen deze bedrijven.

Volg de volgende stappen om een nieuwe organisatie aan te maken:

• Log uit op je bestaande account
  • Ga naar https://app.timechimp.com/account/register
  • Registreer een nieuw account met hetzelfde e-mailadres
  • Omdat je hetzelfde e-mailadres gebruikt wordt hierna om je wachtwoord gevraagd, vul deze in
  • Nadat je bent ingelogd op je nieuwe account kun je rechtsboven in het gebruikersmenu (onder je profielplaatje) klikken op 'Wijzig organisatie'. Hiermee kun je switchen tussen meerdere organisaties
  • Wanneer je medewerkers toevoegt die ook bij de andere organisatie zijn toegevoegd kunnen ook zij nu wijzigen van organisatie

Let op: voor het aanmaken van een nieuwe organisatie betaal je wel extra afhankelijk van de licentie en aantal gebruikers.