Wanneer je nog in je proefperiode zit (of als deze verlopen is) kan je heel makkelijk en snel je abonnement activeren.

• Onderin het scherm in de voettekst klik je op de button 'Abonnement activeren'

of

• Rechtsboven in je gebruikersmenu (bij het tandwielicoontje) klik je op de tab 'abonnement activeren'.

In dit scherm (Mijn abonnement) kan je precies zien wat je maandelijkse kosten worden. Je type abonnement (Solo, Business of Enterprise) veranderd automatisch aan de hand van het aantal toegevoegde medewerkers.

• Klik nu op de knop 'Betaal gegevens invoeren'

Je wordt doorgezet naar onze automatische incasso provider (GoCardless). Hier moet je een paar velden invullen en that's it.

Je kunt elke maand gratis opzeggen en elke 1ste van de maand krijg je van ons een factuur (kan je downloaden bij Mijn Abonnement - > Betalingen).