Wanneer je bepaalde settings in een project hebt ingesteld en je deze instellingen vaker gebruikt op nieuwe projecten, is het mogelijk om dit project te kopiëren. Je kunt dan de klant- en/of projectnaam en andere gegevens wijzigen. Om een project te kopiëren kies je onder 'Projecten' voor het juiste project en vervolgens voor 'Acties'. Hier vind je de optie 'Kopieer' terug. Wanneer je het gekopieerde project opnieuw opslaat zul je een nieuw project aanmaken met de gewijzigde gegevens.

Hoe doe je dit:

  • Ga in het hoofdmenu naar 'Projecten'
  • Kies achter het betreffende project voor 'Actie' button
  • Kies vervolgens voor 'Kopieer'
  • Je komt weer in de instellingen van het project
  • Wijzig de benodigde gegevens
  • Sla je project op
  • Je hebt een nieuw project aangemaakt

Heeft u het antwoord gevonden?