In dit artikel leggen we uit hoe je een medewerker verwijdert. Een medewerker verwijderen kan alleen door een Beheerder gedaan worden.

Het verwijderen van een medewerker werkt als volgt:

  • De beheerder gaat in het hoofdmenu naar 'Beheer'
  • Vervolgens selecteer je de tab 'Medewerker'
  • Hier vind je het overzicht van alle medewerkers. Klik op 'Acties' achter de medewerker die je wilt verwijderen
  • Kies vervolgens voor 'Verwijderen'
  • Er wordt gevraagd of je zeker weet dat je deze persoon wilt verwijderen. Kies 'Verwijderen' indien je het zeker weet.

Wat gebeurt er met de data wanneer ik een medewerker verwijder?

Wanneer je een medewerker hebt verwijderd zal deze niet meer meegeteld worden voor de facturatie van TimeChimp. De medewerker heeft geen toegang meer tot zijn account en kan geen nieuwe uren meer schrijven.

De data van de medewerker blijft verder bewaard na het verwijderen. Dus alle geregistreerde uren/uitgaven/ritten kan je gewoon nog terugvinden en eventueel factureren naar de klant. Let wel op dat deze data niet meer aangepast kan worden na verwijderen. 

Heeft u het antwoord gevonden?