Er wordt maandelijks of jaarlijks geïncasseerd door TimeChimp via automatische incasso. Voor wij incasseren sturen wij altijd een vooraankondiging zodat je precies weet wat er afgeschreven gaat worden. Dit doen we elke 1ste van de maand. De daadwerkelijke factuur van deze incasso kan je op 2 manieren raadplegen:

1. Je kunt de facturen zelf downloaden:

• Ga naar Instellingen (tandwielicoontje) in het hoofdmenu
  • Ga vervolgens naar de tab 'Betalingen'
  • Daar staan alle facturen klaar en met de knop 'Downloaden' kun je deze als pdf direct downloaden

2. Je kunt de factuur automatische laten e-mailen:

• Ga naar Instellingen (tandwielicoontje) in het hoofdmenu
  • Bij organisatie onderdeel ga je naar 'Abonnement factuur e-mail' (onderaan)
  • Vul hier het e-mailadres in waar je de factuur op wilt ontvangen
  • Klik op 'Opslaan'
  • De factuur wordt automatisch naar dat e-mail adres verstuurd