Met TimeChimp kan je op eenvoudige manier registraties doen op uren, uitgaven en ritten. Je start na het inloggen altijd in het registreren scherm. Het registreren scherm bestaat uit 3 onderdelen:

• Uren
  • Uitgaven (optioneel)
  • Ritten (optioneel)

Uren

Uren registreren bij TimeChimp kan op verschillende manier gedaan worden. Zo heb je een dagweergave waarbij je de uren per dag en door middel van een timer kunt ingeven en heb je een weekweergave die een beter registratie mogelijkheid geeft voor gebruikers die per week registreren.

Uitgaven

De uitgaven App is optioneel en in/uit te schakelen bij Beheer -> App Center. Hiermee is het mogelijk om uitgaven te registreren op klanten/projecten.

Ritten

De ritten App is optioneel en in/uit te schakelen bij Beheer -> App center. Hiermee is het mogelijk om een km registratie te doen voor woon/werkverkeer. En ook deze kunnen op klanten/projecten geregistreerd worden.

TIP: Wil je een klant, project of activiteit versneld aanmaken? Typ dan de naam van jouw klant in de klanten keuzelijst en kies voor de knop 'aanmaken'. De klant wordt direct aangemaakt. Verdere gegevens van de klant vul je later in bij Beheer -> klanten. Alleen beheerders kunnen nieuwe klanten aanmaken.

TIP: Probeer zowel de dag- of week weergave voor het registreren van je uren. Dit kan doen met de knop 'Dag/Week' bovenin je urenbriefje. Kom er achter wat voor jullie het meest handig werkt!