Bij overzichten heb je een overzichtelijk inzicht in de geregistreerde uren, uitgaven en/of ritten. Door de filters kan je eenvoudig snel de uren vinden die door jou zijn ingevoerd.

Ben je beheerder of projectmanager (met toegang tot alle projecten) kan je hier ook de uren van andere medewerkers bekijken.

Het is mogelijk om binnen overzichten de geselecteerde uren, uitgaven en/of ritten te converteren naar o.a. Excel, CSV of PDF. Selecteer hiervoor de regels en klik op 'Acties' en dan 'Exporteren naar ...',

Ook kan de beheerder of projectmanager hier de uren goedkeuren (hiervoor moet wel de goedkeuringsmodule aan staat in je App Center) en de uren factureren via de facturen app of via 1 van de koppelingen (o.a. WeFact of MoneyBird).

TIP: alle filters, zoek acties, sorteringen etc worden onthouden binnen de overzichten wanneer je weer terugkomt op dit scherm.