Het kan voorkomen dat je in een bepaalde week dezelfde uren werkt als de week ervoor. Of je werkt niet precies dezelfde uren, maar wel voor dezelfde klanten/projecten. Dan is het handig als je deze gegevens kunt kopiëren, dat scheelt weer werk. Gelukkig kun je heel eenvoudig je uren (maar ook uitgaven en ritten) kopiëren van de week ervoor naar je geselecteerde week. Dat werkt zo:

• Ga naar Registreren -> Uren
  • Ga in een lege week staan (er mogen geen uren of rijen aanwezig zijn, want anders is de 'Kopieer' knop niet zichtbaar
  • Klik op 'Kopieer' en geef aan of je met of zonder uren wilt kopiëren

Job done!