Het is heel makkelijk om alle uren die je gepland en/of geregistreerd hebt automatisch in o.a. je Outlook of Google kalender te tonen. Je hoeft hierbij alleen je persoonlijke iCalendar url van TimeChimp te kopiëren en deze toe te voegen aan je eigen kalender.

Kijk voordat je begint of jouw agenda hiervoor geschikt is. Hieronder staat een rijtje met de meest gebruikte agenda's die ondersteund worden:

• Google Calendar
  • Microsoft Outlook
  • Apple Calendar
  • Yahoo! Calendar

Om je TimeChimp kalender (iCalendar) url te vinden ga je rechtsboven in je gebruikersmenu naar Mijn profiel -> Mijn instellingen -> iCalendar.

Vervolgens kopieer je de volledige url en voeg je deze toe in je favoriete kalender zoals Google of Outlook. Je kunt kiezen om de geplande uren of de geregistreerde uren in je agenda te tonen. Of beiden.

Bij Google doe je dit bij: Andere agenda's -> Toevoegen via URL.

Bij Outlook doe je dit (via de browser) bij: Agenda toevoegen -> Via internet