Het is mogelijk om je uren op verschillende manieren in te voeren bij het registratie scherm. Ga hiervoor naar Registreren -> Uren en zet je muis op het uren invoerveld.

• Gebruik 'van' en 'tot' tijd, zodat de totale uren automatisch worden uitgerekend. Gebruik hier bijvoorbeeld '09:00 - 17:00' of '9 - 17'.
  • Gebruik 'pauze' om deze van je totaal uren af laten trekken.
  • Voer handmatig je uren in en gebruik verschillende tijdnoteringen. Voor een half uur kan je o.a. invoeren:
    - 0.5
    - 0,5
    - 0:30
    - 00:30
    - 0030
  • Maak gebruik van de timer functie. Je kunt hierbij het uren aantal leeg laten en op de grote knop 'Timer' klikken. Druk weer op de stop knop als je klaar bent en je uren worden automatisch berekend.