Maak gebruik van de timer wanneer je automatisch je uren wilt klokken. Deze functionaliteit kan je alleen gebruiken in de dagweergave bij Registreren -> Uren.

Vul de gegevens in die verplicht zijn en laat het uren aantal op 0 staan en druk op de knop 'start timer'. Er zal een stopwatch gaan lopen en wanneer je klaar bent met die activiteit druk je op 'stop'. De werkelijk gewerkte tijd zal dan geregistreerd worden.

TIP: Maak je veel gebruik van de timer functionaliteit? Selecteer dan vooraf al de activiteiten die je uit gaat voeren voor die dag en switch tussen de verschillende timers door.