Ben je beheerder of projectmanager (met toegang tot alle projecten)? Dan is het mogelijk om voor een andere medewerker uren in te gaan vullen. Kies voor de knop naast de week/dag navigatie met het gebruikers icoon. Je krijgt dan een lijst te zien met alle medewerkers. Selecteer de betreffende medewerker en zijn uren (of uitgaven/ritten) worden geopend.

De naam van de geselecteerde medewerker verschijnt naast het gebruikers icoon (alleen wanneer een andere medewerker geselecteerd is).