Om handig te kunnen filteren in de uren overzichten kun je labels/tags toevoegen aan je uren.

Ga hiervoor naar Registreren -> Uren en selecteer de 'Dag weergave'. Onderin bij 'Omschrijving' zie je een label icoontje. Hier kan je op klikken, zodat je hier nieuwe labels kunt selecteren. Ook kan je hier in het tekstveld filteren op de labels en een nieuwe aanmaken met de '+' button.

In de weekweergave kun je klikken op een urenregel en vervolgens op Acties -> Omschrijvingen. Ook hier kun je labels toevoegen/bewerken.

In het overzicht kun je bij 'Weergave' de kolom 'Label' aanzetten. Vervolgens kun je hier op filteren en deze lijst exporteren naar bijvoorbeeld Excel en PDF.

Wil je niet dat iedereen zomaar labels kan aanmaken? Ga hiervoor naar Beheer -> Medewerkers en kies bij het bewerken van de medewerker dat hij/zij hiervoor geen rechten heeft.