Via onze desktop app kun je uren ook registreren zonder dat je een browser hoeft te openen. De applicatie is altijd ‘present’ op je desktop.

Downloaden

Mac

Werk je op een MacOS besturingssysteem, dan kun je tegen het volgende aan lopen:

Bij het installeren van de desktop app krijg je een waarschuwing en je kunt het programma niet openen. Oorzaak: alle apps die niet uit de App Store van Apple komen zijn volgens Apple per definitie onbetrouwbaar. Better safe than sorry, fair enough. Je moet ons eerst als software ontwikkelaar ‘vertrouwen’ vóórdat je de TimeChimp desktop app op je Mac kunt openen.

Dit ‘vertrouwen’ doe je als volgt:

1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Ga naar Beveiliging en Privacy.
  3. Zorg dat de onderste instellingen zoals het onderstaande voorbeeld ingesteld staan. (Het kan zijn dat je eerst het slotje dient te unlocken voordat je aanpassingen kunt maken in dit scherm.)

Nu kun je de TimeChimp desktop app in gebruik nemen. Mocht het toch niet lukken, kan je ons altijd even een chatbericht sturen in je TimeChimp desktop omgeving rechtsonder op de pagina.