Selecteer een projectmanager door bij het bewerken van een project bij het tabblad 'medewerkers' bij de kolom projectmanager een vinkje te zetten bij de juiste persoon. Je kunt alleen medewerkers met de rol 'Beheerder' of 'Projectmanager' toewijzen aan een project als projectmanager.

Wanneer een projectmanager de optie 'Beheer alle projecten' op 'Nee' heeft staan en deze is niet toegevoegd aan het project als projectmanager, zal hij dit project niet kunnen inzien en/of wijzigen en ziet bij Overzichten deze uren niet terugkomen. Wanneer de Goedkeurings app geactiveerd is, kan hij alleen uren van zijn eigen projecten goedkeuren.