Als je een project tijdelijk niet meer gebruikt kun je deze archiveren door bij Projecten -> Acties te kiezen voor 'Archiveren'. Als het project in het archief staat kunnen er geen uren meer op geregistreerd worden.

Als je een project definitief wilt verwijderen dien je deze eerst te archiveren. Vervolgens kun je via Projecten -> Gearchiveerd de gearchiveerde projecten terugvinden. Hier kun je het project selecteren en vervolgens verwijderen via Acties -> Verwijderen. Het project is daarna definitief verwijderd en dus niet meer terug te halen.

Heeft u het antwoord gevonden?