Je kunt heel gemakkelijk een eigen factuur lay-out ontwerpen met o.a. je eigen logo, lettertype en zelfs een eigen achtergrond.

• Ga naar Instellingen ( Tandwiel icoontje ) -> Facturen.
  • Klik op "+ Nieuwe Layout"

Je bent nu op de pagina waar je jouw eigen factuur lay-out kunt ontwerpen. Wijzigen hier o.a. het lettertype, lettergrootte, positie van het afzender- en ontvangeradres, een logo/achtergrond en de voettekst.

Wanneer je alles hebt ingesteld zal standaard deze factuur lay-out gebruikt worden bij het aanmaken van jouw facturen.

Wil je meer opmaak wijzigingen aanbrengen? Dan is dat mogelijk met CSS. Hoe dat werkt leggen we uit in Lay-out facturen/offertes aanpassen met CSS