Wanneer je nog in je proefperiode zit (of als deze verlopen is) activeer je heel eenvoudig en snel je abonnement op de volgende manieren:

• Onderin het scherm in de voettekst klik je op de button 'Abonnement activeren'
  • Rechtsboven in je gebruikersmenu (bij het tandwielicoontje) klik je op de tab 'Abonnement activeren'.
  • Of klik hier!

In dit scherm (Mijn abonnement) kun je precies zien wat je maandelijkse of jaarlijkse kosten worden. Je kunt kiezen uit het Basic, Business of Professional abonnement, afhankelijk van welke functionaliteiten je nodig hebt. Daarnaast betaal je voor elke toegevoegde gebruiker in het systeem.

• Klik nu op de knop 'Betaal gegevens invoeren'

Je wordt doorgezet naar onze automatische incasso provider (Stripe). Hier moet je een paar velden invullen en that's it.

Je ontvangt 24 uur na activatie je eerste factuur. Tot die tijd voeg je eenvoudig medewerkers toe om ontvang je een verzamelfactuur. (Je factuur vind je vervolgens terug bij algemene instellingen (tandwieltje) > Betalingen). Meer informatie over facturatie van TimeChimp, vind je hier.