Het is mogelijk om jouw klanten eenvoudig en snel te importeren vanuit Hubspot.

Koppeling activeren

Om een koppeling te maken met Hubspot ga je naar Instellingen (tandwielicoontje) in het hoofdmenu -> App Center en klik je op de Hubspot app. Activeer hier gratis de koppeling.

Na het activeren word je automatisch doorgezet naar Hubspot om je inloggegevens in te vullen.

Klanten importeren

Wanneer je de koppeling hebt opgezet, is het mogelijk om je klanten uit Hubspot naar TimeChimp te importeren. Ga hiervoor naar je instellingen (via het tandwiel icoontje) en klik op importeren. Vervolgens importeer je gemakkelijk en snel je klanten vanuit Hubspot. In de koppeling wordt er gekeken naar klantnummer. Bestaat je klant in Hubspot en in TimeChimp? Zorg dat ze hetzelfde klantnummer hebben zodat het systeem ze als gelijkwaardig herkend.

Import geslaagd? Dan vind je de geïmporteerde klanten terug onder Beheer -> Klanten.

Wil je dat je klanten automatisch in TimeChimp komen? Geef dit aan onder Instellingen > Hubspot. Indien gewenst worden elke nacht je (nieuwe) klanten automatisch geïmporteerd in TimeChimp.