Soms werkt TimeChimp niet zoals je van ons gewend bent. Vanuit support kunnen wij je dan vragen je cookies en/of cache te wissen.

Hier vind je hoe je dat doet in de door jou gekozen browser!

Chrome

1. Klik rechts bovenin in de menubalk op het Blad Icoontje (drie stipjes).
  2. Klik op Instellingen (Settings).
  3. Klik onderaan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven...  (Show advanced settings)
  4. Klik op de knop Browser gegevens wissen. (Clear Browsing data) en een nieuw klein scherm verschijnt.
  5. Kies de periode die je wilt verwijderen (of voor Alle cookies, de onderste keuze)
  6. Klik op de knop Browser gegevens verwijderen. (Clear browsing data)

Firefox

1. Klik op de menuknop (drie streepjes).
  2. Klik op Opties.
  3. Kies Privacy & Beveiliging en ga naar de sectie Cookies.
  4. Klik op de knop Gegevens beheren (Manage data).
  5. Om alle cookies en opslaggegevens te verwijderen, kies je Alle getoonde verwijderen (Remove all shown).
  6. Kies Wijzigingen opslaan (Save Changes).

Internet Explorer

1. Klik rechts bovenin Extra (het tandwieltje).
  2. Kies Beveiliging (Safety).
  3. Selecteer Browsegeschiedenis (Delete brwosing history)  verwijderen.
  4. Zet een vinkje bij Cookies en websitegegevens (Cookies and website data).
  5. Klik op Verwijderen (Delete).

Microsoft Edge

1. Klik rechts bovenin op het Extra knopje (drie stipjes).
  2. Klik op Instellingen (Settings).
  3. Kies Privacy en Beveiliging (Safety).
  4. Klik op Kies wat u wilt wissen (Choose what to clear).
  5. Zet een vinkje bij de gegevens die je wilt wissen
  6. Klik op Wissen (Clear).

Safari

1. Klik links in de menubalk op Safari.
  2. Klik op Instellingen (Preferences).
  3. Klik op Privacy.
  4. Klik op Verwijder alle cookies (Remove All Website Data).
  5. Klik op Nu verwijderen (Remove Now).

iOS (iPhone/iPad)

1. Open de Instellingen (Settings) app en kies Safari.
  2. Kies Wis geschiedenis en websitedata (Clear History and Website Data).
  3. Kies Wis geschiedenis en data om het te bevestigen (Clear).

Android (Samsung, Huawei, Google Pixel)

1. Open de Instellingen App (Settings).
  2. Klik op Apps.
  3. Kies de App waarvan je het Cachegeheugen wil verwijderen
  4. Kies Opslag (Storage)
  5. Kies Cache legen