Om een koppeling te maken met PerfectView ga je naar Instellingen (tandwielicoontje) in het hoofdmenu -> App Center en klik je op de PerfectView app. Je kunt deze gratis activeren.

Om PerfectView te activeren heb je de API-key, Database id en user id van PerfectView nodig. Deze informatie kun je in PerfectView vinden onder Instellingen -> Koppelingen -> API.

Klanten importeren

Wanneer je een koppeling hebt met PerfectView kun je in TimeChimp onder Instellingen -> Importeren alle klanten uit PerfectView importeren. Deze kun je daarna terugvinden onder Beheer -> Klanten. De koppeling wordt gemaakt op het klantnummer veld in TimeChimp, deze moet overeenkomen met het klantnummer in PerfectView.

Er is ook een mogelijkheid om onder Instellingen -> PerfectView elke nacht een automatische import te laten draaien voor het importeren van je klanten.