Je kunt heel gemakkelijk een eigen factuur layout ontwerpen met o.a. je eigen logo, lettertype en zelfs een eigen achtergrond.

• Ga naar Beheer -> Instellingen ( Tandwiel icoontje )-> Facturen.
  • Zet 'Standaard ¬†layout' op 'Aangepast'
  • Klik op de groene bewerk button die nu verschijnt

Je bent nu op de pagina waar je jouw eigen factuur layout kunt ontwerpen. Wijzigen hier o.a. het lettertype, lettergrootte, positie van het afzender- en ontvangeradres, een logo/achtergrond en de voettekst.

Wanneer je alles hebt ingesteld zal standaard deze factuur layout gebruikt worden bij het aanmaken van jouw facturen.