Het is natuurlijk belangrijk dat e-mails die je verstuurd vanuit TimeChimp goed aankomen bij de ontvanger. Er bestaat bij deze aflevering een risico dat je e-mail in de ongewenste mail terecht komt van deze ontvanger. Om deze kans te verkleinen kun je jouw domein whitelabelen in TimeChimp. Lees hieronder hoe je dat kunt doen.

Mijn e-maildomein als whitelabel toevoegen

Om er voor te zorgen dat wij de volle machtiging hebben om vanuit jouw naam een e-mail te verzenden kun je jouw e-mail domein als whitelabel toevoegen. Hierbij moet je in TimeChimp jouw e-maildomein ingeven en krijg je daarna 3 CNAME records die moeten worden toegevoegd in je DNS. Weet je niet wat een DNS is of heb je hier weinig verstand van? Dan raden wij zeker aan om dit even door je ICT beheerder te laten doen. Het is een minuutje werk, maar je moet wel weten wat dit precies is en hoe dit werkt.

Ga voor het toevoegen van de whitelabel naar Beheer -> Instellingen -> Algemeen. Hier heb je (helemaal onderaan) een knop ‘Whitelabel invoeren’. Na het invoeren krijg je 3 CNAMES records te zien. Deze moet je invoeren in je DNS en dat is alles.

Heb je hier vragen over of wil je bij ons even checken of de records goed zijn ingevoerd in je DNS? Laat het ons vooral weten via de chat!