Voor elke medewerker die je toevoegt betaal je extra. De kosten hangen o.a. af van welk pakket je hebt gekozen en of je maandelijks of jaarlijks betaalt. 

Wanneer je een medewerker verwijdert betaal je ook niet meer voor deze medewerker, en wordt deze gecrediteerd. Bij een jaarabonnement, heb je het volgende jaar recht op een extra medewerker. Een medewerker verwijderen kan onder Beheer -> Medewerkers -> Acties -> Verwijderen. De data van deze medewerker blijft wel gewoon bewaard, maar is verder niet meer aan te passen.

Indien je een medewerker 'Locked' wordt deze nog wel in rekening gebracht.
Deze optie kun je gebruiken als medewerkers tijdelijk niet in het account mogen/hoeven.

Heeft u het antwoord gevonden?