Definitief verwijderen van een medewerker

Wanneer je medewerker uit dienst gaat en je zeker weet dat hij/zij niet terugkomt kun je hem bij Beheer -> Medewerkers gewoon verwijderen. Je betaalt dan ook niet meer voor deze medewerker. Wanneer je deze verwijdert blijven alle gegevens (uren, uitgaven, ritten, etc) wel gewoon bewaard en zichtbaar in TimeChimp. De medewerker kan niet meer inloggen en je kunt zelf ook geen gegevens meer wijzigen nadat deze verwijderd is. Mocht de medewerker later toch weer terugkomen kan je hem/haar weer toevoegen in TimeChimp. Deze begint dan wel weer op 'nul' en gaat dus niet verder op hetzelfde account.

Tijdelijk locken van een medewerker

Komt je medewerker later weer in dienst? Dan is het handiger om deze tijdelijk te 'locken'. De medewerker kan dan niet meer inloggen. Pas als je deze weer 'unlocked' kan hij/zij er weer in. De medewerker kan dan gewoon doorgaan op hetzelfde account. Wanneer je kiest voor het locken van een medewerker loopt de betaling wel door.

Heeft u het antwoord gevonden?