Klanten aanmaken of bewerken binnen Beheer is vrij eenvoudig. Kies binnen Beheer voor Klanten en dan voor de knop '+ Nieuwe klant aanmaken'. Vul daar de gegevens van de klant in of maak gebruik van de KVK zoekfunctie.

Ook kan je direct een klant aanmaken van de keuzelijsten bij o.a. het registreren van je uren of aanmaken van een project. Typ hiervoor in de keuzelijst en druk op de button die verschijnt met de tekst 'aanmaken'.

Binnen het klantenoverzicht zie je alle aangemaakte klanten. Binnen het overzicht kan je snel klanten bewerken of opzoeken. Daarnaast heb je snel een overzicht van het aantal projecten die de klant heeft. Ook kan je dit overzicht weer exporteren naar o.a. Excel.

Wil je klanten importeren vanuit een Excellijst of CSV bestand? Ga dan naar Beheer -> Instellingen -> Importeren en open hier de simpele wizard.

Tip! Vul de gegevens van je Klant zo volledig mogelijk in dit zal je helpen bij de andere features binnen TimeChimp