Als je een klant tijdelijk niet meer gebruikt kun je deze archiveren door bij Beheer -> Klanten -> Acties te kiezen voor 'Archiveren'. Als het klant in het archief staat kunnen er geen uren meer op geregistreerd worden.

Als je een klant definitief wilt verwijderen dien je deze eerst te archiveren. Vervolgens kun je via Beheer -> Klanten -> Gearchiveerd de gearchiveerde klanten terugvinden. Hier kun je de klant selecteren en vervolgens verwijderen via Acties -> Verwijderen. De klant is daarna definitief verwijderd en dus niet meer terug te halen.

Heeft u het antwoord gevonden?