Je kunt een standaard klant instellen welke altijd ingevuld staat wanneer je uren, uitgaven of ritten registreert. Dit kun je instellen via Instellingen -> Algemeen -> Standaard klant -> Ja. Vervolgens krijg je de optie om een standaard klant te selecteren. Dit kan handig zijn wanneer je vaak voor de dezelfde klant aan het werk bent. 

Heeft u het antwoord gevonden?