Wanneer je nog in je proefperiode zit (of als deze verlopen is) kun je heel eenvoudig en snel je abonnement activeren.

• Onderin het scherm in de voettekst klik je op de button 'Abonnement activeren'

of

• Rechtsboven in je gebruikersmenu (bij het tandwielicoontje) klik je op de tab 'Abonnement activeren'.

In dit scherm (Mijn abonnement) kun je precies zien wat je maandelijkse of jaarlijkse kosten worden. Je kunt kiezen uit het Basic, Business of Enterprise abonnement, afhankelijk van welke functionaliteiten je nodig hebt. Daarnaast betaal je voor elke toegevoegde gebruiker in het systeem.

• Klik nu op de knop 'Betaal gegevens invoeren'

Je wordt doorgezet naar onze automatische incasso provider (Stripe). Hier moet je een paar velden invullen en that's it.

Je ontvangt direct een factuur van ons (kun je downloaden bij Mijn Abonnement - > Betalingen).